Extra's

SpongeBob: Mijn Bikinibroek

SpongeBob: Mijn Bikinibroek

Duik met de spons in de nieuwste SpongeBob-app en bouw je eigen versie van Bikinibroek! Zet hem in zijn ananashuis, ga aan het werk bij de Krokante Krab en bouw jouw eigen Bikinibroek! Naarmate jouw stad in een bloeiende onderzeese plaats verandert, ontgrendel je nieuwe personages, gebouwen, decoraties en gebieden zoals Kwallenvisvelden.

Hoe meer je speelt, hoe meer exclusieve animatieshorts je kunt ontgrendelen, die het verhaal vertellen achter het personage, geschreven door de schrijvers van de serie!

ONTGRENDEL EXCLUSIEVE, ORIGINELE ANIMATIESHORTS!

★ Bekijk hoe SpongeBob in Bikinibroek arriveert
★ Zie hoe Patrick zijn rots vond
★ Kom meer te weten over meneer Krabs' begindagen bij de Krokante Krab

ZEEWAARDIGE OPTIES

✔ Bouw jouw eigen Bikinibroek!
✔ Creëer de bezienswaardigheden van Bikinibroek zoals Patricks Rots, SpongeBobs Ananas, de Krokante Krab en de Maatemmer.
✔ Word een meester in frituren bij de Krokante Krab en verdien nieuwe en zeldzame recepten
✔ Speel met Patrick, Octo, Sandy, Plankton en vele andere bekende gezichten!
✔ Voer talrijke opdrachten uit om je favoriete personages gelukkig te maken
✔ Tom Kenny en andere stemmen uit de serie zorgen voor een authentieke SpongeBob-ervaring
✔ Tal van interactieve rekwisieten, decoraties en gebouwen
✔ Geoptimaliseerd voor Retina-display, iPhone 5 en iPad Mini!

Deze game is verkrijgbaar op iTunes:
iPhone
iPad

Houd er rekening mee dat wanneer je op bovenstaande links klikt, je de N-Zine-website verlaat en naar de iTunes-website gaat.

Apple, het Apple-logo, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple, Inc.

___________________________
LET OP:
SpongeBob: Mijn Bikinibroek rekent echt geld voor aanvullende in-apps. Je kunt de mogelijkheid om in-apps aan te schaffen vergrendelen door de instellingen van je apparaat te wijzigen. Wifi: Maak de eerste keer dat je de game speelt, verbinding via de dichtstbijzijnde wifi-hotspot om alle fantastische SpongeBob-inhoud te downloaden

iOS zorgt ervoor dat je 15 minuten ingelogd blijft na de eerste in-app-aankoop. Bij aanvullende aankopen binnen deze 15 minuten-interval, hoef je je wachtwoord niet opnieuw in te voeren. Dit is een toepassing van de iOS-software waarover wij geen controle hebben. SpongeBob Moves In verzamelt persoonlijke gebruikersgegevens, evenals niet-persoonlijke gebruikersgegevens (inclusief samengevoegde gegevens) en biedt in-app-aankopen aan. Verzameling van gebruikersgegevens is in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetgeving, zoals de COPPA. Gebruikersgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om te reageren op verzoeken van gebruikers, gebruikers in staat te stellen te profiteren van bepaalde toepassingen en diensten, inhoud en reclame te personaliseren en de diensten van Nickelodeon te beheren en te verbeteren. Voor meer informatie over Nickelodeons gebruik van persoonlijke gebruikersgegevens, kun je terecht bij het Nickelodeon Group-privacyreglement. Ons privacyreglement is een aanvulling op alle van toepassing zijnde bepalingen, voorwaarden of beleid overeengekomen tussen jou en Apple, Inc. Nickelodeon en haar gelieerde entiteiten zijn niet verantwoordelijk voor de verzameling of het gebruik van je persoonlijke gegevens en informatie door Apple. Het gebruik van deze app is onderworpen aan de Nickelodeon Eindgebruikersovereenkomst. Voor gebruikers die woonachtig zijn in de EU, kan deze app onder meer het gebruik van persistent identifiers voor gamedoeleinden bevatten en met de installatie van deze app geef je toestemming voor het gebruik van persistent identifiers voor alle gebruikers van je apparaat.

Privacybeleid

Eindgebruikersovereenkomst

© 2013 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Kung Fu Factory.